Home » Divanët më të bukur të 2016-ës

Divanët më të bukur të 2016-ës

Të mëdhenj, madhështorë, të bukur e tepër komodë. Ja më të bukurit të përzgjedhur nga Salone del Mobile 2016.

Divanët klasikë vijnë si trende të mëdha nga Salone de Mobile 2016 dhe një object arredimi në të cilin prodhuesit dhe dizajnuesit kanë përqendruar vëmendjen e tyre. Në galerinë më poshtë do të zbuloni divanët më të bukur nga Salone del Mobile 2016.

Këto mobilje marrin vëmendjen si një nga elementet më të rëndësishme të interioreve, i relizuar në një mënyrë artizanale me një vëmendje të madhe për detajet. Dizajne që ndihmojnë të adaptoni dhe jetoni në një ambient që ju lodh./Shtepija.com

1d9dee77-754a-4ec1-8fd1-6c62222f4753-1000-1000-1-000000 7f136555-37b0-46c2-b26f-de89ecf7ce52-1000-1000-1-000000 20ec9af4-0350-45c5-b739-83a9f642d4eb-1000-1000-1-000000 76ea52d3-c573-49f7-953a-bc06c04ea4fc-1000-1000-1-000000 464e22b7-5cf1-4ac4-acb9-1626a2ef2349-1000-1000-1-000000 2431e0a1-1eb3-4b63-a12a-9239e0ea2d48-1000-1000-1-000000 05926890-7ce6-400c-a7d2-9827da87a4dc-1000-1000-1-000000 09037289-f798-40f5-b6cf-17c4f116ff03-1000-1000-1-000000 95700523-2ef3-4a38-916e-1b99e35f1d9c-1000-1000-1-000000 dc5cc6f5-1104-487e-9f6f-dfdbc1720268-1000-1000-1-000000 e0b2f230-bde2-4d52-8087-1c1ded06965d-1000-1000-1-000000