Home » Gjërat më të dobishme që mund ti krijoni në shtëpi (FOTO)

Gjërat më të dobishme që mund ti krijoni në shtëpi (FOTO)

Projektet të cilat mund ti krijoni vet në shtëpi mësohen shum leht dhe nuk kërkojn ndonjë aftësi të venqant. Ne do t’ju prezantojmë disa projekte që me shumë lehtësi mund ti ndërtoni dhe të ju hyn në punë, ato janë kaq të lehta për tu bërë dhe nuk duhet shum kohë për realizimin e tyre.

Idetë e më poshtme përfshijnë shum ide kreative për dekorimin e shtëpis suaj si: orë muri, mbajtës për qirinjë, rafte, drita decorative dhe shum gjëra tjera./Shtepija.com

cork-succulent

cute-way-to-organize-towels-and-soap

decorative-jar-light

diy1-384x1024-1

diy2

diy3

diy-lights

diy-mason-jar-lights

diy-pebble-mat

new-uses-for-old-birdbaths

outdoor-storage-bench-from-pallets

photo-frame-clock

shutter-bathroom-storage

upcycle-old-funnels-as-candle-holders