Home » Gypat e metalit mund ti shfrytëzoni për rafte të ndryshme

Gypat e metalit mund ti shfrytëzoni për rafte të ndryshme

Kohët e fundit stili industrial po zë hapsirat nepër shtëpit e njerëzve, të cilët kanë filluar të krijojnë shumë gjëra nga materialet industrial.

Orendit shtëpiake të ndërtuara nga materialet industrial I japin shtëpis tuaj një stil modern dhe një ngrohtësi të madhe. Në këtë rast do t’ju tregojm si të krijoni mbajtëse, ulëse dhe rafta të ndryshëm duke I kombinuar gypat e metalit me drunin./Shtepija.com

photo3

hmm_ep23_pipebench_option2

diy-projects-with-pipes-feature

diy-projects-with-pipes-6

diy-industrial-pipe-curtain-rods-02

b2b04a6c448930e3ab454c898077da82

20111116-001917

4fe49531e32ceaff5efa7c5ec36c80932b3fc0d4290e100996347e9e7db49ff5

1bb41db3fa1aeec2ac899a133146f3cf