Home » Ja disa mënyra që ju ndihmojnë ta lyeni shtëpin sa më mirë (FOTO)

Ja disa mënyra që ju ndihmojnë ta lyeni shtëpin sa më mirë (FOTO)

Shtëpia pranverore duhet të reflektojë bukur dhe freskët, po ashtu edhe mure e sajë. Një paletë ngjyrash e fantazish që matet me kapacitetin për të realizuar lojra optike dhe për të rifreskuar amientet tuaja.

Për të zgjeruar hapësirat në korridore kombinoni ngjyrat e errëta dhe ato të çelëta. Në kuzhinë zgjidhni nuance të freskëta e të shndritshme që transmetojnë ndjesinë e pastertisë kurse në zonën e ndejës mund të zgjidhni ngjyra më të ndrohta e intensive. Më poshtë mund ti shiko disa nga mënyrat më të mira për ta lyer shtëpin tuaj./Shtepija.com

Shiko galerin

3caee276-2f39-4db9-ae28-bb026fa8efcd-1000-1000-1-000000    08f5c117-259c-4744-b581-968a137e3d57-1000-1000-1-000000

 

9c7032e0-36e6-46d6-8a05-c4313590f54b-1000-1000-1-000000063daabc-3e8f-4d3c-bf04-f55fbda70292-1000-1000-1-000000

 

9f49db35-e4f9-4440-8beb-a8d95fee2c45-1000-1000-1-000000 81c3093d-245a-432e-ae9e-53dd633e9430-1000-1000-1-000000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

84d54e34-98e5-4ebd-bdfa-797bdf6b98b2-1000-1000-1-000000

416c13cc-0a67-4804-b252-16dc08f7fe7c-1000-1000-1-000000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8444d2a1-c24e-4837-8e0b-fecd7f392141-1000-1000-1-000000   5748a09d-2cff-4050-9cd5-9dd1c9253994-1000-1000-1-000000

ba6cf3bb-329a-45c3-9329-5e47eecb4776-1000-1000-1-000000   ee09eb81-2b15-467e-8abd-808713733dfa-1000-1000-1-000000