Home » Krijoni gjëra të bukura dhe funksionale nga gjerat e zakonshme

Krijoni gjëra të bukura dhe funksionale nga gjerat e zakonshme

Ju ftojmë që ti shikoni 15 gjëra mjaft të bukura dhe funksione të cilat mund ti krijoni nga sendet e zakonshme që gjenden në shtëpin tuaj dhe që mund të ju duken shum të pavlera. Këto ide mund ti krijoni me kombinimin e materialeve të ndryshme si qelqin me drurin, metalin me drurin, plastiken me metalin etj. Ato mund të vendosen në oborr, kuzhinë, dhomën e ditës ose ku të dëshironi dhe të keni nevoj për to.

Shpresojmë që këto ide të ju frymëzojnë që të krijoni sendet që ju pelqejn më shumë./Shtepija.com

Shiko galerin

tree-ligth

tree2m

ligth3-634x572

ligth1

lamp

kreativne_staklene_tegle-15

jar-ligth

bottle-ligth

bottle

bo-ligth

baby-diy