Home » Një set që mund të zëvendësoj disa lloje të mobiljeve!!! (FOTO)

Një set që mund të zëvendësoj disa lloje të mobiljeve!!! (FOTO)

Ky është një set modular i projektuar nga kompania HeyTeam dhe quhet Multiplo. Seti është projektuar posaçërisht për apartmentet dhe shtëpit me hapësira të vogla, ky set mund të zëvendësoj disa mobilje si psh: krevat fjetje për 4 persona, tavolinë ngrënie, divan ditor etj.

Ky set unik ka një dizajn mjaft modern dhe elegant që e bën të përshtatet edhe per ambientet që janë të dizajnuara me stil minimal. Me ngjyra të gjalla, ky set universal i prodhuar në Itali, mund të jetë një shtes e nevojshe në shtëpin e çdo kujt poashtu edhe t’i shtojë bukurinë ambientit tuaj. Funksionaliteti i këtijë seti nuk njeh kufij, ju thejsht duhet t’i ndryshoni format e tijë./Shtepija.com

Shiko galerin.

1

creative-modular-functional-furniture-colorful-design

green-armchair-modular-functional-furniture

king-bed-size-italian-modular-furniture

modern-furniture-ideas-for-small-space-room-interior