Home » Pikturat marramendëse të të verbrit (Foto)

Pikturat marramendëse të të verbrit (Foto)

Artisti amerikan John Bramblitt filloi ta humbasë shikimin e tij kur ishte vetëm tetë vjeç, dhe u bë krejtësisht i verbër për shkak të epilepsisë në moshën 30 vjeçare, transmeton Klan Kosova.

Sot ai nuk mund t’i shohë hijet ose format, por ende ka perceptim të dritës. Dhe kështu i vetmi largim nga depresioni u bë vizatimi.

John ka zhvilluar stilin e tij personal: ai i bën bashkë ngjyrat e yndyrshme për të specifikuar hijet përmes sensit të tij të prekjes, dhe përdorë tekstura për të lundruar në hapësirë./Shtepija.com

1

1

2

3

1312155-1000-1460655012-echo_-_meadows_museum_corrected_1024x1024-768x615

1312255-1000-1460655012-seascape_1024x1024-768x614

1312355-1000-1460655012-winterwoods_corrected_1024x1024-768x606

1312405-1000-1460655012-thechase_1024x1024-768x616

1312505-1000-1460655012-shared_moments_corrected_1024x1024-768x587

1312655-1000-1460655012-blind-painter-john-bramblitt-13-768x515

1312705-1000-1460655012-blind-painter-john-bramblitt-12-768x551