Home » Shikoni zyrat e reja të kompanis Linkedin (FOTO)

Shikoni zyrat e reja të kompanis Linkedin (FOTO)

Kompania Linkedin ka bërë zhvendosjën në një rrokaliqell në San Francisko, dhe zyrat e reja që kan krijuar ata janë ndryshe nga çdo vend pune tjetër që jemi mësuar ta shohim.

Për dyvite me radhë, në një cep të rrugës Howard të San Franciskos, është ndërtuar një object I lartë i cili I është dhënë me qera kompanis Linkedin dhe ndërtesa do të quhet “Linkedin Building”.

Më në fund ndërtesa u hap muajin e kaluar, ku u ftuan shumë media në lobin e jashtëzakonshëm të kësaj kompanie. Tani, LinkedIn ka publikuar disa nga fotot e zyrave të marra nga një prej inxhinierëve të saj, Tony Chung, dhe ato duken vërtetë të mahnitshme.

 

1.Kjo është ndërtesa e kompanis në fjalë. Disa kritik të arkitekturës e kanë quajtur këtë objekt “Death Varder”, duke thënë se ndërtesa ka një dizajnë tejët të ashpër dhe me stil njujorkez.

1

2.Lobi i ndërtesës është magjepsës i ndërtuar nga druari dhe i hapur për çdokënd.

2

3.Kjo është hyrja për në katin e dytë. Në shikim të parë do të mendoni që po shikoni në një gotë qelqi, por në fakt ky është një iluzion që përmban një mesazh të fortë.

3-1 3

4.Kjo është kafiteria që gjendet në katin e tretë.

4

5.Ky është një muri që tregon prejardhën e ushqimit të punëtorëve të kompanis Linkedin.

5

6.Qëllimi i këtyre shenjave është, ndërgjegjsimi i punëtorëve që të mos hidhet ushqimi.

6

7.Kompania ka ndërtuar edhe një palestër, që në ditët e sotme nuk është diqka e pazakonshme për kompanit e teklnologjis.

7

8.Kjo është kuzhina

8

9.Këtu ka një makinë shitëse në qoftë se keni nevojë për veshje të re për të bërë punën tuaj. Marineritë të këtij lloji kemi parë edhe në Facebook gjithashtu.

9

10.Punonjësit mund të luajnë një lojëtë quajtur “Cornhole”.

10

11.Tani fillojmë të shohim gjëra me të vërtetë të pazakonta.Çdo katë i ndërtesës posedon nga një murë të quajtur “STAFF WALL” apo “muri istafit”që inkurajon punonjësit të bashkë veporojn me njëri tjetrin.

11

12.Një bord gjigand për të luajtur tavëll.

12

13.Punonjësit mund të huazojnë ndonjë nga librat këtu.Kampani e ka funizuar këtë mini library me libra.

13

14.Kjo është në katin e katërt, ky muri quhet “Parqet e errëta të San Franciskos.” Punonjësit janë të inkurajuar për të postuar fotot e tyre në parqet e qytetit, por fotot duhet të jenë të rastësishme.

14

15.Këtu është një labirint gjigand.

15

16.Një tjetër muri është i mbushur me konzola të ndryshme të video lojrave.

16

17.Kjo është një diskotek e heshtur, ku një pjesë e punonjësve mund të ndegjoj në të njëjtën kengë dhe të vallzojnë./Shtepija.com

17