Home » Shtëpi e jashtëzakonshme që rripezull !!! (FOTO)

Shtëpi e jashtëzakonshme që rripezull !!! (FOTO)

Në një kopsht të vogël privat në Münster është ndërtuar kjo shtëpi që rri pezull mbi një pishinë të sheshtë, i ndërtuar nga druri i bambus. Mysafirët mund të ngjitën lart nepër shkallët e ndërtuara nga druri natyral dhe shkallët që janë vendosur mbi pishinën e mbushur me ujë zambaku.

Ballkoni është i ndërtuar nga druri “tatajuba” dhe është i ngritur mbi 4 shtylla prej çeliku ndërsa e gjithë shtëpija qëndron mbi 8 shtylla qeliku./Shtepija.com

b_730_d287f2fa-040b-4c12-b5ea-0bd76de619d8b_730_ccf66ecd-8c4e-46c1-92af-d5f4da5b84d5

b_730_0506a067-ed7a-4be5-ae94-bf6ec91f9714

b_730_8e03763b-6de6-4213-b208-b672fd9e64b5

b_730_7e0527d5-b89a-4730-bddd-20714dc5aa9e

1