Home » Si të dizajnoni banjon tuaj me dru (FOTO)

Si të dizajnoni banjon tuaj me dru (FOTO)

Druri nuk del kurrë nga moda për kundrazi ai kthehet më aktual se kurrë. Eleganca e drurit transformon tualetin shtëpis suaj.

Është një material protagonist në çdo moment dhe kohë. Me një pamje retro për të rizgjuar stilin rustic që përshtatet në mënyrë me elegancën./Shtepija.com

1f0b0c633746101ce90ddf587133e143

8ed0eb76-9b96-4c08-8502-7069276a8e31-0

53b3a7352c81c2bb81b37274c89d480b

617-630x785

1111

1616-630x419

b68fac75-8260-4df8-aa26-ee274f384e1a-0

bathroom-flooring-ideas-12

f3035ec9-7fb5-4bd7-8a7d-64fc65c6c117-0

resizedgoodwood