Home » Si ti ktheni mobiljet e vjetruara në jetë (FOTO)

Si ti ktheni mobiljet e vjetruara në jetë (FOTO)

Secili prej nesh kemi në shtëpit tona mobilje të vjetra ose të damtuara që nuk na hyjn fare në punë por as nuk mund ti hedhim në mbeturina e as ti mbajm në shtëpi. Ne vërtet besojmë se imagjinata dhe tuart punëtore, mund ti kthejnë këto mobilje të vjetruara në vepra arti.

Më poshtë mund t’i shihni se si të bëhen këto transformime të jashtëzakonshme që do të fillojnë të ju hynë në punë./Shtepija.com

1

1786055-650-1462963570-e

1786105-650-1462963570-f

1786255-650-1462963570-c

1786305-650-1462963570-a

1786355-650-1462963570-b

1786505-650-1462963570-n

1786605-650-1462963570-o

1786655-650-1462963570-m

1786705-650-1462963570-l

1786755-650-1462963570-j

1786805-650-1462963570-k

1786855-650-1462963570-86

1786905-650-1462963570-d

1786955-650-1462963570-85