Home » 15 ide dhe dizajne për dhomë fëmijësh që duhet ti merrni nga Skotholmi

15 ide dhe dizajne për dhomë fëmijësh që duhet ti merrni nga Skotholmi

1.Kjo korpë  e varur do të jetë shtrati i parë  për një fëmijë.

1

2.Jastëqet  elektrike i shtojnë  ngjyrë  hapsirave të  bardha.

2

3.Kjo hapsirë e vogël është shëndruar në një vend epik për lojën fshehurazi.

3

4.Ngjitësite në mur mund të shtojnë një spërkatje të pa prishtme të ngjyres.

4

5.Tapeti i  bardhë e bën mundësinë e projektimit të pafund.

5

6.E bardha nuk është rruga e vetme.

6

7.Raftet me lodra të ndryshme shtojnë elemente të personalitetit.

7

8.Kombinimi i ngjyrave mund të kaloj  shumë kufije.

8

9.Ndonjëherë e tëra që të duhet është një qoshe që të krijosh një dhomë fëmijësh.

9

10.Integro zonën e fëmijëve njësoj edhe në dhomën tuaj.

10

11.Ky dizajne dinak per dhomen e djemve krijon nje aventure vizuale

enhanced-14576-1452732068-6

12.Ndarje e hapsires?Leri shenjat vizuale te bejne punen per ty

11

13.Behu kreativ me hapsiren vertikale

13

14.Perzije te rejen dhe te vjetren per nje hapsire qe eshte e gjitha e jotja

14

15.Nje pjese qendrore e artit mund ti jap dhomes motiv

enhanced-26755-1452732288-1