Home » 20 ide kreative për kursimin e hapsirës në shtëpi (FOTO)

20 ide kreative për kursimin e hapsirës në shtëpi (FOTO)

Hapësira është një çështje e madhe në apartamente të vogla ose ne shtëpi me familjet e mëdha.

Ndonjëherë, ne gjejmë se ne nuk kemi arritur te shfrytëzojmë  hapësirën e shtëpive tona për shumë arsye, por arsyeja kryesore është: shtëpia jonë apo dizajni tonë të brendshëm i mungon menaxhimi sistemit të mirë-organizuar dhe këtu vjen dilema.

Për fat të mirë, mendjet krijuese janë këtu për ide se si ta kurseni hapësirë për libra, këpucë, kuzhinë / banjo / tavolinë, etj …

Në fakt, ju mund të bëni disa nga idetë e mësipërme veten dhe disa – në qoftë se ju mendoni se ata janë të përshtatshme për vendin tuaj – ju mund të ruani ato në laptop dhe të thërrisni dikë për ti bërë ato.

The  project/gadgets ose ide ndryshojnë nga njëra-tjetra, por me një qëllim të përbashkët: Si ta përdorimin më së miri hapësirën./Shtepija.com

51z0gb-s-wl-_sy300_

977387e6a916697f3d82b412992e87a0

over_toilet_bathroom_space_saver

space-saving

space-saving1

space-saving2

spacesaving3 spacesaving4

spacesaving5

spacesaving6

spacesaving8 spacesaving9 spacesaving10 spacesaving10 spacesaving11 spacesaving13 spacesaving14 spacesaving15 spacesaving16