Home » 10 ide që do t’ju shtonjë dëshirën të qëndroni në verandë

10 ide që do t’ju shtonjë dëshirën të qëndroni në verandë

Oborri juaj duhet të jetë një oaz: paqësor, hapsirë relaksuese ku mund të shijoni ajrin e freskët dhe të ndiheni mirë gjatë kohës që kaloni në shtëpi. Nuk është nevoja të jeni një specialist kopshtarie ose eksper dizajnesh. Pas disa blerjesh të vogla, ose riciklimit të objekteve të përdoruar, ju mund të bëni mrekullira në hapsirën tuaj të jashtme.

1.Lyeni me ngjyra të ndryshme dhe krijoni dizajne në vazot tuaja të luleve.1

2.Shtoni më shumë ndriçim me kavanoza prej pelqi, duke futur qirinjë brenda tyre.

2

3.Krijoni mozaikë në vazot tuaja të luleve me copëza pasqyrash ose pllaka të vogla.

3

4.Bëjini zogjët të ndihen si në shtëpinë e tyre.

4

5.Jepini vazove tuaja të vjetra një pamje të re.

5

6.Kultivoni perimet dhe bimët tuaja të preferuara në konteniere.

6

7.Vendosini në mënyrë vertikale vazot tuaja, duke i vendosur ato në një palet prej druri

7

8.Jepuni jetë mobilieve tuaja të kashtës dhe atyre me thurje.

8

9.Vizatoni një paletë me ngjyra të ndryshme mbi një ulëse.

9

10.Krijoni një mini-bar në verandën tuaj.

10