Home » “Cupsy Sofa” mbajtësja që na nevoitet të gjithëve (FOTO)

“Cupsy Sofa” mbajtësja që na nevoitet të gjithëve (FOTO)

Kjo paisje quhet Cupsy Sofa e cila shërben për mbatjën e gjërave gjatë kohës që jemi duke qëndruar në divan, një mbajtëse e tille mund të gjindet dh të porositet online me një çmim prej $30.

Po t’i shihni këmbët e saje, menjëherë do ta kuptoni se është projektuar për tu vendos në mes të dy jastëkëve të divanit tuaj, duke ju mundësuar që shumë lehtë të vendosni dy filxhan. Në mes të dy filxhaneve ose pijeve të tjera është krijuaj një hapësirë tjeter për mbajtjën e smartfonit ose pilotit të TV-së tuaj. Në ballë të kësaj mbajtëse janë krijuar dy krahë, të ndarë njëri nga tjetri që mundësojnë mbajtjën e një gote të verës.

Cupsu Sofa nuk është paraparë të përdoret vetëm për divanin, këmbët e saja unike ju japin mundësin që ta përdorni në veturë, plazh dhe pishinë./Shtepija.com

1 3b39c6268f28395b1753b03631c1b983 cupsy-couch-drink-holder-4531 cupsy-couch-drink-holder-8597 cupsy-sofa-and-couch-beverage-organizer-for-cars the-cupsy-sofa-drink-organizer-1 us-b00pz19xp2-3