Home » Disa dizajne për apartmentet nën 50m katrorë (FOTO)

Disa dizajne për apartmentet nën 50m katrorë (FOTO)

Këto shtëpi dhe apartmente që do të shini në vazhdim janë mjaft kompakte dhe secila prej tyre është nën 50 . Nëse keni ëndërruar që të jetoni në një shtepi të vogël at’her këto janë dizajnet që ju duhen.

1.Dizajnerët e talentuar Piotr Matuszek dhe Gosia Czarny kanë arritur ti japin këtije apartmenti një shkëlqim të madhë. Klientët ishin një çift I ri që kishin trashëguar pronën nga gjyshja e tyra, çifti kërkontë që të transformohej struktura dhe të krijohet një më e madhe. Piotr Matuszek dhe Gosia Czarny vendosën që të përdorin ngjyra të lehta dhe linja të thjeshta që do ta bënin këtë apartment të duket me i madhë.

1-1 1-2 1-3 1

2.Solo Studio Design kanë arritur ta përfundojnë këtë apartment të bukur për një çift të ri. Çdo hapësirë është e veqant për sa i përket estetikës dhe funksionalitetit. Inspirimi për këtë ambient vjen me kombinimin e karakteristikave të bashkëjetesës dhe stilit modern. Rezultati është fantastik./Shtepija.com

2-2 2-3 2-4 2-5 2-6 2-7 2-8 2