Home » Dizajnerët e mobilieve provojnë ta ruajn origjinalitetin (FOTO)

Dizajnerët e mobilieve provojnë ta ruajn origjinalitetin (FOTO)

Dizajneret e mobiljeve kane vendosur ti ekspozojne trendet e fundit të krijimtaris se tyre që po ndryshon çdo ditë e më shumë. Roli i tyre është që të gjëjnë mënyra të reja për të rritur funksionalitetin në mobiljet klasike dhe ato moderne.

Dizajni i mobiljeve mund të jetë me çmim të lartë në disa mënyra. Shpesh dizajnerët zgjedhin të theksojnë aspektet e veçanta të mobiljeve ose të nxerri ne pah ato pjesë që janë më shum reflektuese.

Këtu mund të shihni nga një karrig lundruese e punuar me dorë me një sfungjer deri tek ato klasike të punuara nga materialet e ndryshme, vetëm duke shikur në to ju do të vëreni se dizajnet e këtyre mobiljeve janë shumë të pazakont, duke i vendosur diku në mes të një divani me një version futurist ose klasik, këto karrige shpëshherë nuk do të duken karrige./Shtepija.com

arcmchair-patch-jacquard bettelux-shape bloom breco chowrie-rocker dolce-vita dynks favela-chair flet-diago lozzi ml42-stool nerd scaffold-sofa studio-ej sumo-pouf theodora tulip-chair