Home » Dizajnimi i dhomës së ditës, idea dhe inspirimi (FOTO)

Dizajnimi i dhomës së ditës, idea dhe inspirimi (FOTO)

Duke e ditur se dhoma e ditës është një nga hapësirat që e kalojmë shumti, at’her duhet të krijojmë një ambient sa të rehatshëm aq edhe atraktiv sepse shum leht mund e mërzitshme.

Këtu do ti gjeni vërtet të mahnitshme dhe atraktive që do të ngjallin dhomën tuaj të ditës, dizajnet më të zaknoshme për këto dhoma vijnë nga tullat apo tapetat. Mënyrat e tjera për dizajnimin e dhomës se ditës janë pak më të habitshme, një nga to është dizajnimi i murit me art 3D. Ndiqni disa nga mënyrat më të bukura se më atraktive për dhomës tuaj të ditës./Shtepija.com

1111 art-deco-living-room artistic-living-room-wall-panels black-and-steel-living-room bold-living-room-textures elegant-black-living-room geometric-living-room hexagonal-wall-texture living-room-wall-textures-ideas-inspiration-convert-image marble-accent-wall modern-art-deco-tiles modern-asymmetric-wall-panels modern-mosaic-tile-wall modern-stone-wall-cladding monochrome-marble-living-room multicolor-tile-living-room orange-pinstripe-living-room pewter-tile-wall rustic-wall-decor

Arcu
Arcu

tessellated-wall-texture tiled-living-room-walls vertical-and-horizontal-wood-panels vertical-wood-wall-panels wood-and-stone-living-room