Home » Dysheme prej druri për dhomën e ditës, zgjedhje IDEALE

Dysheme prej druri për dhomën e ditës, zgjedhje IDEALE

Parketi prej druri është një zgjedhje shum popullore për dhomat e ditës nga të gjithë ne. Por ju mund të shkoni një hap tutje duke zëvendësuar parketin e drurit me dërrasat prej drurit.

Këto dërrasa janë kombinimi i përkryer i elegances dhe qëndrueshmëris, dërrasat prej druri janë një zgjidhje ideale për dhomën e ditës, duke pasur parasysh që shumicën e kohës e shpenzojmë në këtë hapisr. Ky stil i dyshemes ofron një ngrohtësi të jashtëzakonshme që vetëm druni mud t’ju jap, poashtu është shum i lehtë për mirëmbajte dhe në rast të damtimit është shum lehtë të zevendësohen./Shtepija.com

001-traditional-living-room 001-traditional-living-room2 1 002-contemporary-living-room2 003-contemporary-family-room 004-traditional-family-room 005-craftsman-living-room 006-modern-living-room 007-contemporary-family-room 008-traditional-living-room1 010-contemporary-living-room 013-farmhouse-living-room 016-modern-living-room 019-contemporary-living-room-1 020-contemporary-family-room