Home » Hoteli i parë i ndërtuar në pemë (FOTO)

Hoteli i parë i ndërtuar në pemë (FOTO)

Kanadezi  Tom Chudleigh është njeriu që ka arritur të ndërtoj hotelin e parë në një pemë. Hoteli  gjendet në Vankuver të Kanadas dhe quhet Free Spirit Sphere. I ndertuar në lartësi 4.5 metra në forma sferike dhe pamje fantastike.

Në këtë hotel do të gjeni të gjitha elementet e nevojshme për te kaluar një natë romatike me një qmim prej 90 paund ose 115 euro një natë./Shtepija.com

world-s-first-treehouse-hotel world-s-first-treehouse-hotel-1 world-s-first-treehouse-hotel-2 world-s-first-treehouse-hotel-3 world-s-first-treehouse-hotel-4 world-s-first-treehouse-hotel-5 world-s-first-treehouse-hotel-6