Home » Ja cfarë numd të ndërtoni nga arkat prej druri (FOTO)

Ja cfarë numd të ndërtoni nga arkat prej druri (FOTO)

Arkat prej druri mund të jenë një mënyrë e mirë dhe shumë e lirë për të ndërtuar lloj-lloj gjërash për shtëpit tuaja. Lehtësisht të arrtëshme dhe mjatë të lira, arkat prej druri janë një elemet në ndërtimin e mobiljeve për shtëpinë.

Pothuajse të gjitha llojet e mobiljeve mund të ndërtohen nga këto arka prej druri. Më të njohurat janë raftat e librave, raftat për kuzhinën, ulëset, tavolinat për dhomën e ditës etj. Shikoni idetë e mëposhtme dhe gjeni frymëzimin të ndërtoni mobiljet që ju nevoiten./Shtepija.com

colorful-wood-crate-bookcase crate-ottoman crate-side-table storage-for-your-bathroom throw-blanket-pillow-storage-683x1024 vintage-wine-crate-coffee-table wood-crate-bench wood-crate-coffee-table-and-stool-set wood-crate-console-table-and-shelf wood-crate-desk wood-crate-shoe-bench wooden-crate-nightstand