Home » Krijoni një kopsht vertikal duke përdorur paletat (FOTO)

Krijoni një kopsht vertikal duke përdorur paletat (FOTO)

Në ditët e sotëme paletat janë duke u përdoruar për të ndërtuar karrige, krevatë, kuzhina dhe shum gjëra të tjera, para disa vitesh nuk behej fjal për krijime të dilla dhe paletat përfundonin në mbeturina.

Duke e vendosur një paletë vertikalisht dhe të vendosni disa vazo me lule të ndryshme në të, ju do të arrini të krijoni një kopësht vertikal që do të zinte vend në secilin kopsht. Një formë e tillë e dekorimit të kopshit është shum e lehtë dhe e thjeshtë./Shtepija.com

pallet-planter1-728x576 pallet-planter2-728x486 pallet-planter3-728x700 pallet-planter4-728x844