Home » Mini apartmentet funksionale të dizajnuara me shum stil

Mini apartmentet funksionale të dizajnuara me shum stil

Në tregun e sotëm dhe në shumicën e qyteteve të botës, hapsira e madhe konsiderohet si luks. Por kjo nuk do të thot që ju të mos ndjeheni mir dhe komod në hapsirën tuaj të vogël.

Apartmentet me hapsira të vogla janë të prirua që me pak stil dhe dizajn të ju knaqin syrin tuaj dhe të vizitorëve tuaj. Ju ftojmë që të ndiqni galerin më poshtë dhe të gjeni ndonjë ide për apartmentin tuaj./Shtepija.com

1 asd bookshelfstaircasetinyapartment cozyapartmenttinyapartmentyoungprofessional cozytinybedroomspace funkybreakfastbartinyapartment funkytinyspace funmeetsfunctional islandinatinyapartmentkitchen masculinetinyspace modernfunctionaltinyapartment officespacetinyapartment stripefloorsenlongatetinyspace tinyapartmentkitchenspace-1 tinyapartmentlivingroom tinyapartmentmaximizespace tinyapartmentspace tinybedroombigspacemaximizespace