Home » Një dhomë plot aventura, për fëmijët (FOTO)

Një dhomë plot aventura, për fëmijët (FOTO)

Fëmijët janë engjuj,  pavarësisht sa shpesh provojn ta ndërrojn personalitetin e tyra, ata gjithmon tregojnë të vërtetën. Duhet respektuar bota e tyra dhe duhet gjithmonë të merrën në konsideratë kërkesat e tyre për ndërtimin e dhomës.

Anna Mikhailovna është dizajnerja e kësajë dhomë plotë aventurë që ka arritur ta krijoj duke u kujdesur për kërkesat e fëmijës dhe ti jap frymën e duhur kësaj dhome. Krevati është i vendos në mes të dhomës dhe përcillet më një llamb nga ana e djath. Këtu mund të hasni në një tend kampingu, një anije piratësh, tavolinë pune dhe të gjitha elementet tjera që nxisin imagjinatën e një fëmije./Shtepija.com

kids-room-full-of-adventure-2-622x467 kids-room-full-of-adventure-4-622x488 kids-room-full-of-adventure-5-622x467 kids-room-full-of-adventure-622x456