Home » Shikoni se cilat janë ngjyrat trendi në ditët e sotme!!! (FOTO)

Shikoni se cilat janë ngjyrat trendi në ditët e sotme!!! (FOTO)

Mendoni se ngjyra e gjelbër e mbyllët nuk sjell lumturi në ambientin tuaj? Ngjyra e zezë simbolizon vdekjën dhe errësiren… at’herë jeni gabim, sepse pikërisht ngjyrat e errëta për ambientet banuese janë në trend ditet e sotëme. Hijet e thella veprojnë si asnjëherë më parë me mobiljet e shtëpis tuaj.

Në ditët e sotme janë pikërisht ngjyrat e errëta që renkomandohen nga arkitetët, e sidomos për hapsirat e mesatare të dhomave të ditës dhe dhomave të fjetjës./Shtepija.com

1 52f31d8c697ab06f0300066b-_w-540_s-fit_ c2c22dc1e6284926d267f7fbfad73df4 dark-kitchen richdarkcolorfulrooms_1 richdarkcolorfulrooms_2 richdarkcolorfulrooms_4 richdarkcolorfulrooms_5 richdarkcolorfulrooms_9