Home » Si ti ricikloni materialet (FOTO)

Si ti ricikloni materialet (FOTO)

Gjatë gjith kohës, shumica e gjërave tuaja të preferuara nepër shtëpi bëhen disi të vjetruara, të pakendshme për syrin ose ju ka kaluar moda. Ju do të befasoheni kur të shihni se sa e lehtë është ta freskoni shtëpin tuaj dhe me çfarë buxheti të vogël do të arrini ta bëni atë.

Disa nga materialet më të zakonshme për ricikim janë gomat e vjetra të veturave ose biçikletave pastaj druri mund të riciklohet shum lehtë, kavanozët me pak ngjyrë dhe një qiri do t’i shtojnë ngrohtësin ambientit tuaj, karriget e vjetra dhe shum gjëta të tjera që na gjinden rrotull./Shtepija.com

1 1616905-1000-1461910322-fd9a77 1616955-1000-1461910322-ge-vintage-edison-fan-lamp 1617005-1000-1461910322-guitar-shelf 1617055-1000-1461910322-image 1617105-1000-1461910322-bucket-stool 1617255-1000-1461910322-6 1617355-1000-1461910322-1 1617405-1000-1461910322-img_4508 1617455-1000-1461910322-img_4628 1617505-1000-1461910322-stans-hoosier-step-stool-2 1617555-1000-1461910322-tennis-mirror 1617655-1000-1461910322-wood-barrel-chandelier-1024x1024 1617705-1000-1461910322-shutterstock_267785105-1 1617755-1000-1461910322-recycled-door-playhouse-by-earthscape-playground-diy1-1024x723 1617905-1000-1461910322-paletos-5 1618055-1000-1461910322-7 1618105-1000-1461910322-2 1618155-1000-1461910322-3 1618255-1000-1461910322-4