Home » Spray-arti i mahnitshëm i Eduardo Kobras (FOTO)

Spray-arti i mahnitshëm i Eduardo Kobras (FOTO)

Eduardo Kobra është një artist i njohur nga Sao Paulo, Brazil, që krijon murale të bukura me teknikën e spërkatjes. Kobra njihet për artin rrugor reflektues, të cilin e ka krijuar në shumë qytete botërore. Punimet e tij artistike janë lehtë të dallueshme, ku dominojnë personalitetet, artistë dhe muzikantë të njohur si Nëna Terezë, Dali apo Dylan, por dhe krijime të llojit V-J Day, që gjendet në Times Square të New Yorkut.

Stili i tij përfshin ngjyrat e ndritshme – që paraqiten në motive të ndryshme, e që janë shndërruar në atraksione turistike në vendet ku janë krijuar. Për ju kemi përzgjedhur një galeri të punimeve të tij artistike – të cilat shpresojmë që do t’ju pëlqejnë./Shtepija.com

spray-art-0001 spray-art-0002 spray-art-0003 spray-art-0004 spray-art-0005 spray-art-0006 spray-art-0007 spray-art-0008 spray-art-0009 spray-art-0010 spray-art-0011 spray-art-0012 spray-art-0013 spray-art-0014 spray-art-0015 spray-art-0016 spray-art-0017 spray-art-0018 spray-art-0019 spray-art-0020 spray-art-0021 spray-art-0022 spray-art-0023 spray-art-0024