Home » Thjesht SPEKTAKOLAR, ky apartment është shumë i veçantë (FOTO)

Thjesht SPEKTAKOLAR, ky apartment është shumë i veçantë (FOTO)

Ky apartment i vogel është projektuar nga arkitekti Dimitri Karanikolov, kurse nga brenda është dizajnuar nga Veneta Nikollova dhe rezultati është apsolutisht I jashtëzakonshëm.

Pas disa vitesh që jetuan dhe punuan në Londër, arkitekti Dimitar Karanikolov dhe arkitektja e Interierit  Veneta Nikollova u kthyen në Sofje, ku gjetën një apartment të vogël por shum interesant që ngjalli interesim të mardh tek ta. Ata shpenzuan dy vitet e ardhshme duke e projektuar, dizajnuar mobiljet dhe duke eksperimentuar me detajet.

Një kub i errët masiv qëndron në mes të dhomës së ditën, duke ndarë pjesën e banjos nga dhoma e ditës. Që nga fillimi i ndërtimit të këtij apartmenti, projektuasit janë munduar që ta ruajnë privatesin deri në pikën e fundit edhe pse objekti është i vendosur shumë afër ndërtesave të larta ku numri i banorëve është shum i madhë./Shtepija.com

1 spectacular-small-attic-apartment-2 spectacular-small-attic-apartment-3 spectacular-small-attic-apartment-4 spectacular-small-attic-apartment-5 spectacular-small-attic-apartment-6 spectacular-small-attic-apartment-7 spectacular-small-attic-apartment-8 spectacular-small-attic-apartment-10 spectacular-small-attic-apartment-11 spectacular-small-attic-apartment-12 spectacular-small-attic-apartment-13 spectacular-small-attic-apartment-14 spectacular-small-attic-apartment-16 spectacular-small-attic-apartment-18 spectacular-small-attic-apartment-19 spectacular-small-attic-apartment-20 spectacular-small-attic-apartment-24 spectacular-small-attic-apartment-26 spectacular-small-attic-apartment-27 spectacular-small-attic-apartment-29