Home » VESPA legjendare, vjen me një karrige të unike (FOTO)

VESPA legjendare, vjen me një karrige të unike (FOTO)

Bel & Bel Scooter Chair”, kjo karrige është ndërtuar nga kompania legjendare e motoqikletave Vespa. Kjo karrige është bërë nga pjesët origjinale të skuterit italian Vespa, i cili daton që nga vitet e 80’pothuajse me dizajnin e njëjt.

Kompania Bel & Bel ka rritur ta modifikoj dhe prodhoj këtë karrige vetem me punë dore. Është një numër i limituar i këtyre karrigeve dhe secila do të jëtë unike, poashtu secila posedon një çertifikatë të origjinalitetit nga Bel & Bel. Ka një struktur të brendshme të përforcuar dhe një piston hidraulik për rregullimin e lartësis sipas nevojës se personit./Shtepija.com

1 2 3 3310-56f01cd9bfcea bel-and-bel-vespa-task-chair-800x716 belbel4 bel-bel-scooter-chair bel-bel-scooter-chair bel-bel-vespa-scooterchair-seat-tag tumblr_o2ln8qmkrw1u7ytblo1_1280 vespa-bv-12-chair-main vespa-chair-scooter-bel-bel-barcelona-001