Home » 25 Hapsirat per trajnimin e kampioneve te atletikes

25 Hapsirat per trajnimin e kampioneve te atletikes

A ju kane inspiruar lojrat  e  kampionatit  te veres ?A po e paramendoni veten duke u bere kampion ne sported e ndryshme te atletikes ?Shikoni keto hapsira te sportit  per kampionet e medaljeve te arta

Dhomat e gjumit

Ëndrrat me te egra kane  marrë formë në orët  e vona  me dritë hëne, kështu që pse të mos beni  dhomën  e gjumit  një  hapësirë  të mbushur me frymëzim?

regan-baker_modern-industrial-master-suite_8-jpg-rend-hgtvcom-616-924

original_diva_interior-concepts-tennis_ball-teen-bedroom_s3x4-jpg-rend-hgtvcom-616-822

dkor-interiors_miami-transitional-gem_12-jpg-rend-hgtvcom-616-411

bp_hcocl106h_detail-basement-basketball-arcade_107619-744360-jpg-rend-hgtvcom-616-411

lisa-vail_beverly-hills-client-kids-room-jpg-rend-hgtvcom-616-822

 

Bodrumet/Dhomat e lojrave

Beje dhomen tende te lojrave produktive  (po tavolina e tenisit bene pjese ne lojrat verore)

dh2013_playroom-12-wide-bed-doors-ping-pong-epp0790_s4x3-jpg-rend-hgtvcom-616-462

carrie-maniaci_westlake-residence_12-jpg-rend-hgtvcom-616-411

 

Pishinat

Pishinat qe mund t’u qendrojne disa  xhirove serioze

huhh2016-international_auckland-nz_9-jpg-rend-hgtvcom-616-462

huhh2016-master_prosper-tx_6-jpg-rend-hgtvcom-616-411

ci_elegant16-jpg-rend-hgtvcom-616-462

ci_lafayette-drive-1272-jpg-rend-hgtvcom-616-440

abramson-teiger-architects_toronto-residence_pool-jpg-rend-hgtvcom-616-411

 

Hapsirat e jashtme

Vendi me I pershatatshem per t’I realizuar endrrat e tua.Une po e zgjedhe fushen e tenisit,te basketbollit ,te volejbollit  dhe trampolinen .
dp_christopher-grubb-contemporary-deck-putting-green_s4x3-jpg-rend-hgtvcom-616-462

huhh2015-curb-appeal_greenwich_16-jpg-rend-hgtvcom-616-411

huhh2016-small_surfside-ca_4-jpg-rend-hgtvcom-616-411

bp_hbbrp101h_basketball-court-jpg-rend-hgtvcom-616-822

bp_helbr311h_tumbling-area-in-backyard-123601_339001_h-jpg-rend-hgtvcom-616-462

bc2016_side-yard_01_hero_h-jpg-rend-hgtvcom-616-411

mesa_wildwood-residence_7-jpg-rend-hgtvcom-616-411

 

Palestrat ne shtepi

Nga peshengritesit deri tek mundesit te gjithe kane dicka te perbashket  trajnimin intenziv .Dhe nuk behet me e mire qofse ushtron ne nje palester private ose ne shtepine tende .

original_melissa-george-home-gym-with-pegboard-jpg-rend-hgtvcom-616-462

huhh2016-classic_denver-co_7-jpg-rend-hgtvcom-616-411

hhbn105_recreational-space-retro_s4x3-jpg-rend-hgtvcom-616-462

bp_helbr210h_beauty-attic-gym_80608_113518-jpg-rend-hgtvcom-616-411

bp_hlilit208h_after-workout-room_250958-846904-jpg-rend-hgtvcom-616-822

bp_hucoh105h_home-gym-wrestling-mat_h-jpg-rend-hgtvcom-616-462