Home » ‘’Shtëpia vjen në jetë dhe magjia e vendit vepron “

‘’Shtëpia vjen në jetë dhe magjia e vendit vepron “

E përshtatur (përputhur) ne brendesine e pyllit Kubek te Kanadase eshte ‘’Fahhouse’’.Nje ville ne forme te prizmit te zi e ndertuar nga Jean Verville.

E konceptuar per nje familje te re kater antareshe .Kjo shtepi eshte tipike sikuse ne vizatimet e femijeve .Dy forma te prizmit na shfaqen ne sipërfaqe ku jane te rrethuar me peme nga te gjitha anet .Pjesa banuese e shtepise kënaqet me pamjen e mureve nga xhami ku dhe hiqet kufiri ne mes arkitektures dhe natyres.

fahouse_arch_001-1050x700

fahouse_arch_003-1050x700

fahouse_arch_005-1050x1575

fahouse_arch_006-1050x700

fahouse_arch_008-1050x684

fahouse_arch_009-1050x700

fahouse_arch_010-1050x700

fahouse_arch_011-1050x700

fahouse_arch_012-1050x1575

fahouse_arch_013-1050x1575

fahouse_arch_016-1050x700

fahouse_arch_017-1050x700

fahouse_arch_018-1050x700

fahouse_arch_019-1050x700

fahouse_arch_021

fahouse_arch_022-1050x700

fahouse_arch_024-1050x1575