Home » Tjegullat Solare

Tjegullat Solare

Tjegullat solare janë një shpikje e re e cila do të ndihmonte shumë në ruajtjen e energjise si dhe uljen e cmimit të energjise elektrike.

Energjia solare do të prodhonte nxehtësi të nevojshme për shtepinë tuaj
pa shumë shpenzime.

Tashme ka shumë menyra se si mund te ruajme energjine elektrike mirpo menyra me tjegulla solare eshte dicka e pashterrshme dhe me e lehta.

Te kesh nje shtepi te nxehte dhe uje eshte nje problem serioz.Dhe për kete arsye ne duhet të mendojmë edhe për natyren dhe ekosistemin.

Tjegullat solare jane me të bukura për tu pare se sa ato te vjetrat,janë te punuara nga argjila origjinale dhe kane pjesë e tejedukshme ku futet energjia solare.

solar-architecture-admirers-01-600x365

solar-architecture-admirers-05

solar-architecture-admirers-04