Home » Atriumi

Atriumi

Ndërtesa gjendet në kampusin universitar Jussieu, afër qendrës historike të Parisit, shtrihet dhe kompleton planin e rrjetit që arkitekti Edouard Albert ka projektuar në vitet ’60 për të shërbyer 45 000 studentë dhe studiues.

Ndertesa gjendet në Paris të Frances dhe është perfunduar në vitin 2006 .

 

entretien-chaillot-147_900x

entretien-chaillot-148_900x

entretien-chaillot-149_900x

entretien-chaillot-150_900x

entretien-chaillot-151_900x

 

entretien-chaillot-153_900x

entretien-chaillot-154_900x

entretien-chaillot-155_900x

entretien-chaillot-156_900x

entretien-chaillot-157_900x

entretien-chaillot-158_900x

entretien-chaillot-159_900x_0

entretien-chaillot-160_900x

entretien-chaillot-161_900x

entretien-chaillot-162_900x

entretien-chaillot-163_900x

entretien-chaillot-164_900x

entretien-chaillot-165_900x

entretien-chaillot-166_900x

entretien-chaillot-167_900x