Home » 17 vegla zyre që do të ndryshojnë jetën tuaj

17 vegla zyre që do të ndryshojnë jetën tuaj

A mendoni se zyra juaj është një vend i shurdhër i mërzitshëm që mungon pozitiviteti dhe energjia krijuese? Side Bright ka gjetur 20 vegla të mrekullueshme që do të shtojnë gëzimin dhe komoditetin për jetën tuaj dhe të bëjë ditën ne punën tuaj të shkojë shumë shpejtë.

A do dëshironit ndonjëherë të keni një gotë te madhe që mund të të mbajë kafe të nxehtë për orë të tëra, apo një vend të rehatshëm për të pushuar këmbët tuaja, ndërsa ju të uleni në një tavolinë? E pra, atëherë ju patjetër do të dëshironi ti keni të gjitha këto objekte fantastike poshtë.

 

1.Gotë portative qe mban kafen e nxehtë

 

615755-enhanced-buzz-30620-1405536473-8-650-028e5bcb95-1476773894

 

2.Orë e bardhë muri

 

615855-1-650-028e5bcb95-1476773894

 

3.Një tabelë letre

615955-campfire-650-a7f1687eed-1476773894

4.Letër roll

 

616005-cosas-de-oficina-2-650-abab15dd62-1476773894

5. Mini-frigorifer personal

616055-enhanced-buzz-4760-1405461209-11-650-00df75c2dc-1476773894

 

5.Ngrohëse të dorës për një zyre të ftohtë

 

616105-f72c0dfbccc2e8bab6ab206cf19e3e55-650-028e5bcb95-1476773894

6.Dokument portativ dhe foto skaner

616255-wifi-650-7cd5b640fc-1476773894

7.Shiriti elastik

616305-quirky-com-650-028e5bcb95-1476773894

8.Organizator Tavoline

 

616355-istick-650-26c1898a2a-1476773894

 

9.Vule Kalendari

616405-forever-650-7cd5b640fc-1476773894

10.Mjete punës

616505-hand-650-7cd5b640fc-1476773894

11.Kopsht mini-zen

616605-cosas-de-oficina-3-650-26c1898a2a-1476773894

 

12.Mesazh gabimi shënimet që ngjiten

616655-2-650-32f032a33b-1476773894

 

13.Shportë tre-pikësh për plehra

 

 

1221160-basketball-waste-basket-1476712726-650-5320e81fb5-1476773894

 

14.Një mac USB

1221210-cat_shape_usb_4_port_hub_usb_hub_hub-1476712932-650-77bfd4d82c-1476773894

 

15.Stilolaps gjethe

1221260-6-cool-office-gadgets-1476713126-650-558bde8f75-1476773894

 

16.Një shtrat i varur për këmbët tuaja

 

1222910-1de28436410845ec01ab020dd52ecc3b-0-1476712098-1476774047-650-5e342fabda-1476774061

 

17.Roll ngjites shënimi

kindergarden_krk_r090210_16