Home » Treni me shpejtësi të lartë australian | HASSELL

Treni me shpejtësi të lartë australian | HASSELL

Projektuar nga firma Australiane Hassell për të udhëtuar me shpejtësi prej 400 km / h, propozimi i ri i Australian High Speed Vehicle (A-HSV) është krijuar në përgjigje të debateve kombëtare mbi çështjet mjedisore, ekonomike dhe sociale. Frymëzuar nga linjat Brut të portreti shpejtësi makinës Australian 1960 HK Monaro, A-HSV është projektuar për të qenë të përgjegjshëm për kontekstin Australian. A-HSV paraqet një alternativë të ulët të karbonit, mënyrë të sigurt te transportit për të udhëtuar në të ardhmen në mes të kryeqytetit Australian dhe në qytetet të rajonit.

arch2o-australian-high-speed-vehicle-02-750x400

Pioniere e një konceptit të ri në mënyrë Australianët udhëtojnë, treni dykatësh do të ofrojmë zgjedhjen moderne, i gjerë, plan të hapur udhëtarëve shtrojë apo anijesh private për takime biznesi apo udhëtarët luksoze. Një restorant / bar dhe dyqan , komoditeti qe do të integrohet në tren për të bërë pazaret e tyre të përditshme para mbërritjes në destinacionin e tyre.

 

arch2o-australian-high-speed-vehicle-03-700x439

Udhëtim në 400 km në orë, një udhëtim nga Melbourne në Sidnei do të marrë nën tri orë, duke siguruar një alternativë te besueshme të transportit në një nga korridoret më të ngarkuara te trafikut ajror në botë. Treni me shpejtësi të lartë do të trajtojë çështjet kombëtare qëndrueshmërisë nga:

Duke hequr varësinë nga ajri dhe të udhëtimit të automjeteve private për të reduktuar emetimet e karbonit

Duke siguruar udhëtim shumë herë më të shkurtër në qytete të rajonit nën presion nga rritja e popullsisë dhe shtrirjes urbane

Reduktimin e transportit lidhur me bllokimet e trafikut, duke hapur zgjedhja e strehimit dhe përballueshmërisë, dhe rritjen e produktivitetit kombëtare.

arch2o-hassell-train-01 arch2o-hassell-train-02