Home » Shtëpitë nëntoksore dhe shtëpitë në shpella!!! (FOTO)

Shtëpitë nëntoksore dhe shtëpitë në shpella!!! (FOTO)

Dëshmitë historike tregojnë se njerëzit kanë jetuar me mijëra vite nepër shpella dhe pastaj në gërmimet e cekëta të ndërtuara me kashtë, drujnë dhe baltë.

Shtëpitë ndryshojnë shumë në ndërtimin dhe pamjen e tyre, në këto ndryshime mund të hasim edhe shtëpi të ndërtuara në shpella ose nën tokë. Njerëzit që ditëve të sotme jetojnë në shpella ose në shtëpi nëntokësore thonë se ka disa arsye të mira për të jetuar në këto shtëpi pasi që fikasiteti i energjisë është më i mirë, siguria më e madhe, klima më e mirë dhe gjatë fatkeqësive natyrore, shancat për mbijetesë janë shumë më të mëdha. Më poshtë mund ti ndiqni disa shembuj të këtyre shtëpive./Shtepija.com

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 undergroundhomeobn