Home » Tavolinë 3D, frymëzimi vjen nga filmi INCEPTION (FOTO)
Uncategorized

Tavolinë 3D, frymëzimi vjen nga filmi INCEPTION (FOTO)

Kjo vepër në form të valës së detit, është një tavolinë 3D e krijuar nga druri dhe metali (metali shërben për krijimin e formës së valës) nga dizajneri i mobilieve Stelios Mousarris. Artisti është frymëzuar nga filmi INCEPTION, ai e quan tavolinen “Vala e qytetit”.

Tavolina është një edicion i limituar i artistit dhe çmimi i saj është 5,000€ ose $5425.

1 2 3 4 5