Home » Tenda transparente që ju lejon të flini nën yje

Tenda transparente që ju lejon të flini nën yje

Ndonjëher dizajnerët na befasojnë duke krijuar gjera vërtet mahnitëse. Një shembull I përkryer I kohëve të fundit është kjo tend transparente në form flluske e krijuar nga dizajnerët e Holleyëeb. Këtë tend mund ta vendosni kudo dhe të kaloni një natë fantastikë nën qiellin e hapur.

Shiko galerin:

1 2 3 4 5