Home » 5 gabimet që nuk duhet t’i bëni, kur vendosni divanin në kënd (FOTO)

5 gabimet që nuk duhet t’i bëni, kur vendosni divanin në kënd (FOTO)

Nëse po menodni të dizajnoni sallonin me divan në kënd duhet të bëni kujdes dhe të evitoni këto 7 gabime. para se të vendosni si të sistemoni sallonin duhet të keni parasysh se është e rëndësishme të jetë në linjë me pjesën tjetër të shtëpis.

1.Të mos zgjidhni përmasën e duhur të divanit kënd

Para se të blini sigurohuni që të merrni mirë përmasat e divanit. Mund të përdorni një mënyrë të thjesht për të evituar problemet. Ne dysheme, vendosni kartonë të cilët duhet të kenë dimensioned e modelit që preferoni. Nëse ju duket se divani ju zë shumë vend apo keni rrugë të lirë kjo do të thotë se jeni në rregull për të zgjedhur divanin e duhur.

1

2.Të mos mendoni për vendin ku do ta vendosni

Vendosja e divanit është një ndër gjërat që duhet të shihni më me shum kujdes. Mos harroni se nëse e vendosni me kurr nga dera e sallonit, ju do të merrni një pamje jo të këndshme.2

3.Të mos kombinoni stilin me ngjyrat

Stili dhe ngjyrat e divanit duhet të zgjidhen në linjë me pjesën tjetër të shtëpis. Mund të guxoni për një veshje në contrast po një opsion i tillë do të dukej bukur vetëm nëse salloni ka mobilie në tonalitete të ndryshme midis tyre.

3

4.Divani në qendër të sallonit

Është një opsion shum i mirë nëse keni një shtëpi të madhe dhe zonë dite te hapur. Nëse nuk është rasti juaj është më mirë nëse nuk e vendosni divanin në mes të dhomës.

4

5.Të mos vendosni tavolinën pran këndit

Pikërisht fal përbërjes në formë L, divanin kënd përshtatet shum mir për një organizim perfekt të sallonit, me tavolinën pranë këndit.

5