Home » Dizajnet e karrigave ndër vite

Dizajnet e karrigave ndër vite

“Bertil Fridhagen” – nga Bodafors (viti 1956)

1

“Bucksaë” – karrige e krijuar për France&sons (viti 1966)

2

Model shum i rrallë, i krijuar për zyrat e Mendes da Rocha’snga nga “Paulistano Chair” (viti 1945)

3

“Paulo Mendes da Rocha” – nga Paulistano Chair (viti 1957)

4

Karrige çeliku e krijuar nga arkitektët e FT, e prerë me laser dhe mund të paloset në formë drejtkëndëshi (viti 2007)

5