Home » Karrike “FLOP” në dy versione

Karrike “FLOP” në dy versione

Kjo karrige e quajtur “FLOP” duket mjaft e rehatshme dhe e bukur për syrin e secilit, shum lehtë mund të shëndrrohet në një krevat tejët funksional. Tipari kryesor I kësaj karrige është që mund ti ruaj të gjith jaktëkët dhe qarqafët nga mbrenda. “FLOP” është dizajnuar nga Yelena Sidorova.

flop-chair-1 flop-chair