Home » Shikoni këto 20 dhoma me tulla! (FOTO)

Shikoni këto 20 dhoma me tulla! (FOTO)

Duke pasur tulla të ekspozuara në shtëpinë apo apartmentin tuaj është një bonus sa i përket dizajnimit të interiori. Një murë me tulla do ta dëshironim secili në ambientet tona po si fillim kosto do të jetë një nga pengesat e para.

Ekspozimi i tullave në ambientet e brendshme sjellë karakter dhe bukuri të shoqëruar me ngrohtësi të pafundme. Ato mund të përdorën për dhoma të ditës, kuzhinë, dhomë gjumi etj, por nuk rekomandohen për dhomat e fëmijëve.

Tullat mund të përdorën për shumë lloje të dizajneve të mbrendshme, ato mund të kombinohen me stilin modern, stilin industrial ose edhe pse fermat e fshatit. Shikoni këta 20 shembuj dhe mund ta shihni bukurin që sjellin brenda ambienteve këto tulla./Shtepija.com

Shiko galerin.

1 506b164fdbd0cb3061001af5-_w-540_h-732_s-fit_ 8020901654_159e158519_o aticos24_1g1 cd680e1a48bd charming_2_spring_apartment_interiors-645x967 chelsea-loft-01-1-kind-design-645x432 contemporary-kitchen corktown-penthouse-03-1-kind-design-645x441 emilio-dining-5201 exposed-brick-walls-in-the-industrial-kitchen-645x859 franklin-street-loft-12-1-kind-design freunde-645x477 greylikesbaby-alyssarosenheck001 london-loft-4 orlando-bloom-dining-room-645x495 phillips-factory-interior-bedroom-645x820 tumblr_mtj4xvpnwh1qk21cfo1_500 tumblr_mwo7ym1por1rhene3o1_500 tumblr_n15gpjpu421sfl2mro1_1280-645x967