Home » Shtëpi e stilit japonez e ndërtuar nga druri

Shtëpi e stilit japonez e ndërtuar nga druri

Jun Igarashi ka projektuar një shtëpi vërtet unike, kjo shtëpi dykatshe e stilit japonez është ndërtuar në verilindje të Hokkaido, Japoni. Dhoma e gjumit gjendet në zonën e bodrumit ndersa kuzhina dhe dhoma e ditës janë në nivelin e dytë. Shtëpija është e ndërtuar dy metra mbi tokë, baza e nivelit të lartë është zgjëruar 1.8 metra nga baza e shtëpis dhe shërben si teras.

Shtëpija është e rrethuar nga të gjitha anët me dritare që hapën. Idea dhe projektimi I kësaj shtëpije janë thjesh fantastike.

1 2 3 4

7

8