Home » Si ta dekoroni kopshtin me një buxhet të vogël? (FOTO)

Si ta dekoroni kopshtin me një buxhet të vogël? (FOTO)

Me pak fantazi dhe objekte të thjeshta mund ta dekoroni kopshtin e shtëpis tuaj dhe ta shëndrroni në një copë parajse të gjelbër ku mund ta kaloni kohën tuaj./Shtepija.com

Shiko galerin

0af5de43-3d03-4dbc-8b80-bd71dfca9e4b-1000-1000-1-000000 1 06a8f541-f509-4559-b2c7-2690f0543a9f-1000-1000-1-000000 9b34df4a-c889-44b4-9302-c8dab02116bf-1000-1000-1-000000 68ff2e88-b6f0-416d-bd9d-a7b02caa3d0d-1000-1000-1-000000 3500a194-e0b8-472a-a9c5-1fcdf37ddde4-1000-1000-1-000000 b5ef9fed-08b1-4fa8-bd49-74a62cee35df-1000-1000-1-000000 dc7f3c82-f84d-4ff9-889d-e60d018f2a6a-1000-1000-1-000000