Home » Si ta ndërtoni një dhomë të përkryer për fëmijët (FOTO)

Si ta ndërtoni një dhomë të përkryer për fëmijët (FOTO)

Për shum prindër është e vështir ta ndërtojnë dhe dekoronjë dhomën e fëmijëve të tyre. Nuk ka rëndësi nëse dhoma I dedikohet një princeshe të vogël ose një fëmije hiperaktiv, shumica e arkitektëve thonë se për të krijuar një dhom të mir për fëmijët është më se e rëndësishme që fëmijët të marrin pjes në ndërtimin e saj, gjithashtu edhe të dëgjohen kërkesat dhe idet e tyre, sepse në fund të fundit janë ata që do të kalojn kohën më të madhe në të. Gjithashtu është e rendësishme që të zgjidhen ngjyrat që mund të zëvendësohen leht.

Mendoni për orendi që do të ngjallin imagjinatën e tyre, ndriqimi i mir është I rëndësishëm për tryezën e punës, ngjurat e buta në përgjithsi dhe atmosfer e gëzueshme. Për realizimin sa më të mir të këtyre ideve ju fotjmë të ndiqni galerin në vazhdim.

1 children-room01-girls djem