Home » Si të krijoni një mbajtës për smartphonin tuaj (FOTO)

Si të krijoni një mbajtës për smartphonin tuaj (FOTO)

Ky është një mbajtës i mrekullueshëm për një smartphone ose një tablët, mbajtësi është i punuar me dorë nga një copë druri dhe disa mjete të thjeshta pune. Në rastë se filloni të ndërtoni një mbajtës të tillë, at’herë sigurohuni që të përshtatet për paisjen tuaj dhe mos harroni të krijoni edhe vendin për mbushëin e paisjës.

Mbajtës të till të ndertuar nga druri dhe që shërbejn sidomos për paisjet tona elektronike janë mjaft moderne në ditët e sotë./Shtepija.com

Shiko galerin.

il_570xn-723401330_mcce il_570xn-723526633_6ww8 il_570xn-723526761_ssim il_570xn-723536577_lyrr