Home » Tërë dollapi i rrobave, nën shtrat!!! (FOTO)

Tërë dollapi i rrobave, nën shtrat!!! (FOTO)

Prodhuesi italian i mobilieve DIELLE, ka krijuar këtë shtrat që nuk është vetëm shtrat. I quajtur “Countainer bed” është një krevat normal që është ngritur lartë për tu mdërtuar një dollap nën të.

Ky është një krevat që është ndërtuar posaqërisht për apartmentet e vogla, që shum herë nuk kanë hapësir të mjaftueshme po të gjithë dollapat. Me një dizajn shum modern dhe një funksionalitet shum të lartë, ky “shtrat-dollap” mund të zgjërohet nga të dy anët dhe të vendosen shkallët ndihmëse.

Krevati është i përforcuar me dy pistonë hidraulic të mbushum me ajr, që e bujnë të mundur ngritjën e krevatit shum lehtë. Në ballë të krevatit gjendet një derë që ju lejon të futeni në dollapin e rrobave./Shtepija.com

Shiko galerin/

container-bed_221015_01 container-bed_221015_04 container-bed_221015_05 container-bed_221015_06 container-bed_221015_07