Home » Karrige për meraklit e Puros (FOTO)

Karrige për meraklit e Puros (FOTO)

Kjo karrige është ndërtuar nga druri I arrës dhe është projektuar posaqërisht për të rritur kënaqësin gjat pirjës së cigareve Puro. Rodrigo Gonzales, një arkitekt nga Kili dhe Alexander Sauer një avokat nga Gjermania, u bashkuan për të krijuar këtë karrige të veqant. Në krahët e karrigës janë krijuar dy rafte që palosen nga mbrenda për mbajtën etë gjithë aksesorëve  që përcjellin qefin e Puros, si mbajtëse për filxhan ose për uiski dhe tavëll për Puron.

Shiko galerin.this-chair-was-made-specifically-for-cigar this-chair-was-made-specifically-for-cigar-1 this-chair-was-made-specifically-for-cigar-2 this-chair-was-made-specifically-for-cigar-3 this-chair-was-made-specifically-for-cigar-4 this-chair-was-made-specifically-for-cigar-5