Home » Ky kombinim shtrat/dollap ështe një alternativë e mirë për dhomat e vogla

Ky kombinim shtrat/dollap ështe një alternativë e mirë për dhomat e vogla

Këto kombinime shtrat / dollap janë një alternativë e mirë të projektimit për dhomat vogla të gjumit.

storage-bed_090316_02

A janë këto kombinimet shtrat / dollap duke u bërë një trend?

storage-bed_090316_03

Ky kombinim shtrat / dollap duket se është projektuar  për të rinj, të ndërtuar në sirtar në pjesën e jashtme, që gjithashtu dyshe si shkallët deri në shtrat.

storage-bed_090316_04

Për të hyrë në depon poshtë , ju hapni derën pak dhe heq dyshekët.

storage-bed_090316_05

Pasi krevat është ngritur, ju keni qasje në sirtar dhe në  një mini depo.

storage-bed_090316_06

storage-bed_090316_07

storage-bed_090316_08