Home » Raftat, të domosdoshëm në ditët e sotme (FOTO)

Raftat, të domosdoshëm në ditët e sotme (FOTO)

Sot pothuajse në çdo ambien afarist ose vendbaim hasim në rafta dhe dollapa të ndryshëm, ato i gjejmë në materiale dhe forma të ndryshme.

Vite më parë raftat përdoreshin vetëm në rastet kur ishin të domosdoshëm për vendosjën e sendeve në to, ndërsa sot po ti shihni me vëmendje do ta vëreni se në shumicën e rasteve këta rafta janë duke u përdorur më shumë për dekorimin e ambienteve se sa për nevojat që shfaqën.

Për ndërtimin e raftave sot janë duke u përdorur mënyra të shumëta duke filluar nga paletat e drurit që shumica e njerëzve janë duke i krijuar vetë ato. Pastaj përdorimi i gypave të ujit duke u kombinuar me drurin, që sot quhen rafta të stilit Industrial dhe shumë lloje të tjera. Ju thjesht duhet të mendoni për dizajnin e tyre dhe t’i përshtatni ata me vendin ku dëshironi ti vendosni./Shtepija.com

Shiko galerin.

13095989_1020302798057721_1767399760214407287_n 13096151_1020303291391005_4487343875214253225_n 13100898_1020303381390996_7176087395733813010_n 13102690_1020303451390989_5808524975065028985_n 13103494_1020303084724359_1760015379155865961_n 13118882_1020303564724311_65056118770058485_n 13124583_1020303191391015_6757449536574086907_n 13124868_1020303008057700_1824415996499811031_n 13138738_1020303181391016_1331014324452945291_n 13139224_1020302844724383_3004299098302569166_n 13139260_1020303048057696_8764974396078206224_n 13139290_1020303464724321_572695515041484589_n 13139336_1020302961391038_32694007119569680_n 13151407_1020303271391007_8209569354839266123_n 13151624_1020303468057654_7385048287947798194_n 13151628_1020302901391044_72583465830895572_n 13151795_1020303418057659_5047428869131074413_n 13151838_1020303334724334_1546420419999391912_n 13151973_1020303374724330_6611430347110606959_n 13165850_1020303121391022_5723689155411864589_n 13166093_1020302851391049_5350655783467026240_n 13173649_1020302924724375_500722555184302963_n 13173969_1020303601390974_1350916234735953976_n 13174135_1020302891391045_1020172167492702415_n 13174183_1020303274724340_5603256185459946570_n 13177211_1020303321391002_7356592966249777794_n 13177498_1020303101391024_5532459749223917116_n 13177570_1020303058057695_7006385653567045467_n 13177806_1020303394724328_6774367817311027525_n 13178563_1020303361390998_117366021342693561_n 13178599_1020303014724366_337015639715633383_n 13179346_1020303214724346_6774044900671899255_n